HELIN is met als doel om op het gebied van het internationaal vervoer te werken in 2008 door een ervaren team opgericht.

Hetgeen wat de basis vervoer vormt; Organisatie, de informatiestroom, snelheid en veiligheid zijn concepten waar HELIN TRANSPORT op gebaseerd is. Om deze reden is er een geïntegreerde netwerk ontstaan met de elite bedrijven waarmee we samenwerken.

Ongeacht de afstand, hoeveelheid van de lading, het type en plaats van de oplevering, volgen wij van het begin tot het einde de vervoersactiviteit, en zorgen dat de levering van goederen op tijd, onbeschadigd en zonder enig tekort aan de ontvanger wordt opgeleverd.

HELIN TRANSPORT verzorgt wederzijdse, gedeeltelijke en volledige transport naar alle Europese landen.

HELIN TRANSPORT beschikt over een wagenpark naar de normen van “Euro 5”

HELIN Transport beschikt over het onmiddellijk kunnen visualiseren en het rapporteren van alle activiteiten van zijn voertuigen met een satelliet volgsysteem.

Missie:
Volgens de transportvormen aan onze klanten een geïntegreerde, hoogwaardige dienstverlening aanbieden, de goederen namens hun sneller en economischer te vervoeren en zo een meerwaarde creëren.

Waarden:
Vertrouwen, klanttevredenheid, teamwork, eenheid van doel, kwaliteit van arbeidskrachten, bereiken van resultaten, informatie-uitwisseling, voortdurende verandering en ontwikkeling, dynamische structuur en een management die zich bewust is van haar verantwoordelijkheden.